Contact

Search Our Site

Universitair Symfonisch Orkest van de KU Leuven
Registreren
adres

USO vzw
Naamsestraat 96

Contaceer de raad

Sinds kort is onze nieuwe raad bekend en we zijn zeer trots om hen voor te stellen! We stellen hen en hun functie hier kort voor:

Voorzitter
Michael Pinchuk
De voorzitter houdt alles mooi op orde en zorgt dat het orkest op en top functioneert. Bij de voorzitter kan je steeds terecht met al je vragen!

Secretaris
Louis Baetens
De secretaris zorgt voor de communicatie binnen de raad en het orkest. De aanwezigheden worden zorgvuldig door hem genoteerd en de naam van elk lid staat geschreven in de palm van zijn hand! Voor informatie over de leden kan u altijd bij hem terecht.

Penningmeester
Manon Reusens
De penningmeester beheert onze rekeningen, opdat de balans niet naar de negatieve kant zou overhellen.

Regie
Marijn Everaert, Wouter Quetin, Elias Storme
Deze stoere mannen en vrouwen zorgen ervoor dat alles tijdig op de juiste plaats staat. Deze vind je ook terug achter het stuur van de camionette.

Public Relations
Ilka Bocken, Niels De Ridder, Britt Raymaekers
Deze harde werkers verzorgen de communicatie intern en extern. Verder lokken zij zo veel mogelijk volk naar onze concerten en onderhouden ze onze contacten met sponsors..

Animatie
Sebastiaan Jamaer, Justine Meulemans, Lien Van Eekert
Dit team van toffe boys en girls zorgt ervoor dat de leden van het orkest niet alleen musiceren, maar zich ook amuseren, door middel van allerhande leuke activiteiten. Ook staan zij in voor de organisatie van een extern repetitieweekend.

Verantwoordelijke Social Media
Liesbeth Geussens
Deze persoon beheert onze sociale media-accounts. 

Webmaster
Sebastiaan Jamaer
Onderhoudt de website en e-mailadressen van het USO.  

Met problemen, vragen of complimentjes kan je steeds bij onze volledige raad terecht. Je kan hen contacteren op raad@usoleuven.be of via de de aparte functies via de contactformulieren, te bereiken via het menu.

logo