Kennismakingsrepetities

Search Our Site

Universitair Symfonisch Orkest van de KU Leuven
Registreren
Hoe leer ik het USO het snelste kennen?

Het USO is een uniek orkest dat samengesteld is uit studenten. Deze studenten zitten overdag dan wel op de schoolbanken maar 's avonds kunnen ze het niet laten om de zwoele klanken van hun geliefde instrument nog eens ten gehore te brengen. Die passie en gedrevenheid die elk USO-lid drijft zorgen door een unieke sfeer waar elk afzwaaiend fossiel met een brede glimlach aan terugdenkt.

Dit unieke orkest kan je alleen maar leren kennen door tussen de leden te zitten en samen met hen de eerste noten van een nieuw programma te laten klinken.

Om iedereen de kans te geven om besmet te worden door het USO-virus en met het enthousiasme van een echte USO-er naar de audities te trekken worden er elk jaar twee kennismakingsrepetities ingericht. Deze zullen doorgaan op woensdag 25 september en zondag 29 september om 19:45u in het STUK. Je kan ook onze Facebookpagina liken om op de hoogte te blijven!

Deze kennismakingsrepetities vinden gewoonlijk plaats in de ensemblezaal van het STUK. Meer informatie over de repetities vind je onder het submenu 'Repetities'.

Ensemblezaal van het STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven

logo